Wijnkoelkast | Wijnklimaatkast | Wijnkoeling

Een  ✅Wijnkoelkast, ook wel  ✅Wijnklimaatkast of Wijnkoeling genoemd, mag bij een echte wijnliefhebber niet ontbreken. Wijn moet natuurlijk op de juiste temperatuur gedronken worden. Zo’n koelkast zorgt ervoor dat de wijnen bij een optimale temperatuur bewaard worden. Wij van Horecakeukenapparatuur.nl hebben een groot assortiment aan kwalitatieve wijn koelkasten te koop, tegen voordelige prijzen. U kunt kiezen uit een kleine of een grote wijnkoeling, met één, twee of drie temperatuurzones. Dus wilt u uw wijn op een goede temperatuur bewaren? 

Een wijnkoelkast met temperatuurzones Binnen het assortiment van Horecakeukenapparatuur.nl kunt u kiezen uit verschillende soorten koelkasten, afhankelijk van het aantal flessen die u kwijt wilt en het aantal temperatuurzones. Wanneer u opzoek bent naar een mini wijnkoelkast kiest u voor eentje met plaats voor maximaal 12 flessen. Heeft u een groter exemplaar nodig? Kies dan voor een koelkast met ruimte voor minimaal 24 flessen.

Temperatuur heeft veel invloed op de smaak van de wijn. Dus als u meerdere soorten flessen wilt bewaren, bijvoorbeeld flessen rode wijn en champagne, kies dan voor een wijnkoelkast met 2 temperatuurzones. Wij hebben ook grote wijnklimaatkasten in ons assortiment met 3 verschillende zones. Wij bieden u een groot aantal varianten aan op de site. U kunt zelf kiezen tussen het aantal flessen dat opgeborgen kan worden en één, twee of drie temperatuurzones. Een horeca wijnkoelkast 2 zones In een koelkast met twee verschillende temperatuurzones kunnen de graden van de twee zones apart ingesteld worden. Hierin kunnen bijvoorbeeld zowel rode als witte wijn opgeborgen worden. Alle wijnkoelkasten zijn uitgerust met een slot. Polar Refrigeration CE218 Het LED-scherm op de Polar koelkast geeft aan op welke temperatuur deze is ingesteld en de juiste temperatuur heeft voor witte, bruisende of rode wijn. Het temperatuurbereik is van 5 graden tot 22 graden Celsius. De twee zones kunt u apart instellen en er kunnen 155 flessen opgeborgen worden. Polar Refrigeration CE217 Net als bij de CE218 kan op het LED-scherm gecontroleerd worden of de correcte temperatuur is ingesteld. Ook hier is het temperatuurbereik 5 tot 22 graden. Er kunnen 92 flessen opgeborgen worden in deze wijnkoelkast.

Een wijnkoelkast kopen bij Horecakeukenapparatuur

Of u nu opzoek bent naar een Wijnkoelkast met 1, 2 of 3 temperatuurzones, een kleine og groten wijnkoelkast , bij Horecakeukenapparatuur bent u aan het goede adres! Onze prijzen liggen lager dan bij de concurrent. Kortingen kunnen oplopen tot 40%. Hiernaast bieden wij een snelle levering van 2 tot 4 werkdagen, een groot assortiment, een goede service en een jaar garantie op alle koelkasten.

U kunt zowel als Bedrijf, maar ook als particulier bij ons in de webshop bestellen. Als u vragen heeft over onze apparaten of ergens anders benieuwd naar bent kunt u altijd bellen, of zelfs een appje sturen naar 06-46718567.

Bootsma VOF is dé specialist in wijnkoelkasten en andere horeca apparatuur!

✅ Snelle levering   ✅ Lage prijzen   ✅ Altijd 1 jaar garantie  ✅ Horecakeukenapparatuur.nl

© 2008 - 2024 Lage prijzen | Horecakeukenapparatuur.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel