Koelen en vriezen

Horeca koelkast – een essentieel onderdeel voor ondernemers die met vers voedsel te maken hebben, koude dranken willen schenken of voedingswaren langdurig willen bewaren in een vriezer. Uiteraard vindt u alles wat u nodig heeft voor uw professionele keuken bij onze online horecakeuken webshop. Bestel uw producten gemakkelijk vanuit uw luie stoel en profiteer van onze snelle levering, goede service en lage prijzen. Wist u dat horecakeukenapparatuur.nl gemiddeld tot 40% goedkoper is dan de concurrentie? Bestel dus snel uw horeca koelkast, horeca vriezer of professionele koelkast online en profiteer van hoge kortingen op een groot gedeelte van het assortiment.

Horecakeukenapparatuur.nl is dé groothandel, importeur en totaalleverancier voor de horeca. Deze apparaten zijn onmisbaar in de grootkeuken, de juiste keuze in koelapparatuur is zeer belangrijk. Met ruim 25 jaar ervaring en 4000 producten kunnen wij u perfect adviseren en zijn wij de specialist op het gebied van apparaten zoals een horeca koelkast.

Horeca Koelkast of Vriezer Kopen?

Wanneer u een professionele koelkast of horeca vriezer wilt kopen, moet u natuurlijk letten op de toepassing die deze krijgen in de keuken. Heeft u een apparaat nodig om voedsel gekoeld te bewaren? In dat geval kunt u beter kiezen voor een horeca koelkast. Heeft u een machine nodig om voedsel diepgevroren te kunnen bewaren? Kies in dat geval voor een horeca vriezer. Om alle gezondheidsrisico’s te vermijden en te voldoen aan de geldende reglementen is de juiste keuze van koelapparatuur een absolute must. Wij hebben een breed assortiment horeca koeling: van koelwerkbanken tot onderbouwkoelkasten en Horeca koelkasten.

Ook het energieverbruik van een horeca koelkast of horeca vriezer is belangrijk. Ook energiezuinige horeca koelingen kunnen genoeg vermogen geven voor uw keuken. Tegenwoordig willen steeds meer ondernemers een stap zetten richting een gezonde planeet. Horecakeukenapparatuur.nl doet hier graag aan mee en kan ondernemers adviseren over een energiezuinige horeca vriezer of koelkast.

Horeca koel- en vriesapparatuur Assortiment

Bent u op zoek naar een professionele koelkast voor in de grootkeuken? In onze online webshop kunt u kiezen tussen horeca koelkasten wit, horeca koelkasten rvs, onderbouw koelkasten, mini koelkasten, koelvitrine, koelwerkbanken, wijnkoelkasten of een wandkoelmeubel. Deze koelkasten zijn stuk voor stuk duurzaam en van hoge kwaliteit. Daarnaast kunnen wij een concurrerende prijs geven op ons assortiment omdat wij een totaalleverancier en importeur van deze producten zijn.

Vriesapparatuur is er in vele vormen en maten. Maak uw keuze uit het assortiment horeca vriezers en kies tussen mini vrieskasten, rvs horeca vrieskasten, horeca vrieskasten wit of een vrieston. Natuurlijk vindt u hier ook display vrieskasten, horeca vrieskisten, snelkoelers en vrieswerkbanken. Wanneer u voedsel snel wilt bevriezen zijn deze apparaten precies wat u zoekt.

Ook voor diverse ijs toepassingen kunt u op ons rekenen. Bestel snel uw ijsblokjesmachine, schepijsvitrinesijsvergruizers of ijsmachines voordelig in onze horeca webshop.

Professionele Horeca Koeling - voordelige prijs

Wilt u een professionele koelkast voor een concurrerende prijs? Dat kan bij horecakeukenapparatuur.nl, de webshop voor een voordelige horeca koeling. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle levering en gunstige verzendkosten. Is uw orderbedrag boven de €500? Dan betaalt u in Nederland geen verzendkosten. Onder dit bedrag zijn de kosten voor levering €10. Wilt u

Een professionele koeling is cruciaal voor iedere horecaonderneming, omdat deze voedsel en drankjes koelt zodat ze klaar zijn om bereid of geserveerd te worden. Dit uitgebreide assortiment biedt alles wat u nodig heeft voor een succesvolle service. Van betrouwbare, professionele koelingen en vriezers tot krachtige ijsblokjesmachines en snelvriezers; er is genoeg keuze voor de professionele ondernemer.

Hier bij  bieden we alleen de meest betrouwbare internationale merken op gebied van professionele koeltechniek. Of u nu een voorkeur heeft voor de grote capaciteit van een Polar-koeling , wij bieden een groot assortiment koelingen en vriezers voor in de keuken of achter de bar. Indien u advies nodig heeft, bekijkt u onze koopwijzer voor het kopen van een professionele koeling of het kopen van een ijsblokjesmachine.

© 2008 - 2024 Lage prijzen | Horecakeukenapparatuur.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel