• Professioneel vacumeerapparaat 30cm
  Professioneel vacumeerapparaat 30cm
  € 249,00
 • -10%

  Professioneel vacumeerapparaat 40cm
  Professioneel vacumeerapparaat 40cm
  € 399,00 € 359,00
 • Vacumeerzakjes met reliëf 15x35cm
  Vacumeerzakjes met reliëf 15x35cm
  € 8,95
 • Vacumeerzakjes met reliëf 20x30cm
  Vacumeerzakjes met reliëf 20x30cm
  € 9,95
 • Vacumeerzakjes met reliëf 25x35cm
  Vacumeerzakjes met reliëf 25x35cm
  € 13,95
 • Vacumeerzakjes met reliëf 30x40cm
  Vacumeerzakjes met reliëf 30x40cm
  € 17,95
 • -21%

  Vacuum Machine
  Vacuum Machine
  € 605,00 € 479,00
 • -28%

  Vacuum Machine
  Vacuum Machine
  € 1.099,00 € 795,00
 • -27%

  Vacuum Machine
  Vacuum Machine
  € 2.729,00 € 1.999,00
 • -28%

  Vacuummachine Smooth Mini
  Vacuummachine Smooth Mini
  € 1.795,00 € 1.299,00
 • Vacuumzakken 20 x 30 cm
  Vacuumzakken 20 x 30 cm
  € 25,00
 • Vacuumzakken 25 x 35 cm
  Vacuumzakken 25 x 35 cm
  € 35,00
 • Vacuumzakken 30 x 40 cm
  Vacuumzakken 30 x 40 cm
  € 35,00

Voedsel Vacuümmachine

Met een Voedsel vacumeermachine kun je etenswaren langer goed en vers houden zonder dat de smaak weggaat. Ook is de vacumeermachine handig in gebruik tijdens het sous-vide koken. Zo hoef je geen etensrestjes weg te gooien en wordt beschadiging van het ingesealde voedsel voorkomen. Erg handig en het bespaart bovendien! Alle vacumeermachines vind u op deze pagina

Vacumeermachine Kopen?

Misschien komt de situatie jouw wel bekend voor. Eten dat overblijft. Zonde om weg te gooien, maar vaak bederft het voor je de tijd hebt gehad om het op te eten. Wij vinden dit ook zonde. Bij  horecakeukenapparatuur.nl vind je dan ook een ruim assortiment vacuümmachines waardoor je eten langer kan bewaren. Horeca Vacumeermachines van het merk Buffalo, Saro

Voedsel Vacumeermachine voor fris, smaakvol eten

Met een vacumeermachine kun je levensmiddelen op een natuurlijke manier, zonder conserveringsmiddelen bewaren. Hierdoor blijft het eten langer goed en fris zonder dat de smaak verloren gaat. Het eten behoudt zijn kleur en smaak. Daarnaast worden beschadigingen van het ingesealde voedsel voorkomen. In het algemeen is de houdbaarheid van levensmiddelen bij vacuümmeren in vergelijking met traditionele bewaarmethoden verviervoudigd. Door een vacumeermachine kan je blijven genieten van gezond, fris en smaakvol eten.

Droge en vochtige levensmiddelen

Met een vacumeermachine kan je zowel droge als vochtige levensmiddel vacuümeren. Als je droge levensmiddelen wilt vacuümeren zoals bloem heb je de kans dat dit meegezogen wordt door de vacuümpomp. Een handige tip hiervoor is om de droge levensmiddelen eerst in een extra zakje toe doen. Daarna leg je dit zakje met de bovenkant omgeslagen in de folie of vershoudzak en kun je het goed vacuümmeren. Bewaar je voorverpakte vacuüm producten, waar je normaal ook jouw producten zou bewaren. Dit kan zijn de koelkast, vriezer of kelder. Wil je vruchten vacuümmeren dan geven wij jou als tip mee om deze eerst te schillen. Hierdoor blijft een vrucht zoals een appel of banaan veel langer goed.

Hoe gebruik je een vacuümmachine?

Het gebruik van een horeca vacuümmachine is erg eenvoudig. De eerste stap is de keuze maken wat voor producten jij graag gevacuumeerd wilt hebben en/of gesealt. Als je die keuze hebt gemaakt is het belangrijk na te gaan of er nog voorbereiding van belang zijn voordat je gaat vacuumeren zoals bij vruchten. Reinig je handen goed en vul een vershoudzak of folie naar keuze. Belangrijk is dat het zakje voor maximaal driekwart gevuld is. Leg de open kant van het zakje of van de folie onder de vacuümmachine. Druk op de knop vacuumeren en/of sealen en binnen een paar minuten is jouw voedsel naar keuze gevacumeerd.

Folie en vershoudzakken voor jouw vacuümmachine

Om jou eten goed te bewaren door gebruik te maken van een vacuümmachine zijn folie of vershoudzakken van belang. Hiermee kan je ervoor zorgen dat jou levensmiddelen lekker en heel lang houdbaar blijven. Als je de folie wilt hergebruiken kan je het beste een groter stuk folie gebruiken. Door de lasnaad gaat er altijd een klein stukje verloren. We raden af om folie waar vlees, vis of vette producten in hebben gezeten te hergebruiken.

© 2008 - 2021 Lage prijzen | Horecakeukenapparatuur.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel