TRANSPORT & OPSLAG

Alles voor de perfecte buffetpresentatie vindt u bij Bootsma V.O.F. Wij beschikken over alles wat u nodig heeft. Bent u opzoek naar apparatuur voor uw buffetten? Binnen ons ruime assortiment in catering benodigdheden zit er gegarandeerd iets voor u tussen! Wij van Bootsma V.O.F. zijn één van de bekendste importeurs/distributeurs in horeca keuken apparatuur. Ons assortiment catering apparatuur bestaat onder andere uit: Regaal- en afruimwagens, bordenrekken, serveerwagens, voorraadrekken, wandkasten, voedselopslag, slagroomapparaten, snijplanken, wijnrekken, wijn koelers, ijs emmers, RVS wandplanken, keukenweegschalen, gastronorm bakken en voedsel opslagdozen. Kortom, alle cateringbenodigdheden die u nodig heeft voor uw buffetpresentatie!

Cateringbenodigdheden voor uw buffetpresentatie kopen?

Wilt u graag buffet apparatuur voor uw buffetpresentatie kopen? Wij zijn gespecialiseerd in horeca catering en hier hebben wij ons assortiment op afgestemd! Bootsma V.O.F levert vooral aan grote bedrijven, zoals: hotels, restaurants, supermarkten en cateraars. Maar ook als particulier kunt u natuurlijk bij ons terecht! Bent u verantwoordelijk voor de buffetpresentatie op een bruiloft? Of heeft u buffetartikelen nodig voor uw restaurant? Het maakt niet uit welke setting, wij bieden de cateringbenodigdheden die u nodig heeft! Hoe handig is het bijvoorbeeld om de borden te vervoeren op serveerwagens in plaats van met de hand? Het werkt veel sneller en efficiënter! Daarnaast wilt u uw gasten natuurlijk geen lauwe champagne schenken! Gebruik hiervoor onze handige wijnkoelers en zorg ervoor dat de wijn voor uw klanten altijd ijskoud geserveerd wordt bij de buffetpresentatie!

Apparatuur voor buffetpresentatie tegen een voordelige prijs

Wij bieden altijd de allerlaagste prijs op ons gehele assortiment. Wij zien u al denken ‘de goedkoopste?’ Ja! Dankzij ons goede contact met leveranciers in zowel binnen als buitenland kunnen wij deze lage prijzen hanteren en zijn wij gemiddeld 40% goedkoper dan onze concurrenten! Wij snappen dat u uw artikelen zo snel mogelijk geleverd wilt hebben en hierom leveren wij artikelen uit voorraad altijd binnen 2 tot 4 werkdagen! De verzendkosten bedragen €10,- en bij bestellingen in Nederland boven de €500,- betaalt u geen verzendkosten. Ook laten wij u na uw aankoop niet in de steek en blijft onze klantenservice 24/7 via de mail bereikbaar.

Bootsma V.O.F. www.horecakeukenapparatuur.nl is uw specialist in professionele buffetpresentatie!

© 2008 - 2021 Lage prijzen | Horecakeukenapparatuur.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel