CONTACT

Bootsma V.O.F, Horecakeukenapparatuur.nl is Distributeur van horeca-apparatuur, Grootkeukenapparatuur serveerwagens  koel en vries meubnelen

Door goede contacten met fabrieken en importeurs in binnen en buitenland zijn wij in staat u de laagste prijs aan te bieden op ons gehele assortiment.

De meer dan 3000 artikelen zijn allemaal op voorraad en leverbaar binnen 2 tot 4 werkdagen. In het enkele geval dat een artikel niet in Nederland voorradig is wordt dit duidelijk vooraf aangegeven. Hiervoor hanteren wij een leveringstermijn in overleg.

Bootsma VOF levert aan een groot scala van horeca (gerelateerde) bedrijven, zoals: restaurants, hotels, cafe’s, cateraars, ziekenhuizen, verpleeginrichtingen, scholen, congres centra, installateurs, bakkerijen, slagerijen, supermarkten, etc.

Met 3000 artikelen is Bootsma VOF één van de grootste en meest gerenommeerde leverancier van professionele keukenartikelen/keukenapparatuur in Nederland en belgié .

Bootsma V.O.F levert koelapparatuur / horecaapparatuur  tegen zeer scherpe prijzen dit kan oplopen tot 40 % minder , dan elders

Horecakeukapparatuur.nl' voor al uw professionele horeca apparatuur en horeca toebehoren. Als erkende Nederlandse horecagroothandel leveren wij alles wat een professionele keuken of bedrijfskantine nodig heeft. Als bedrijf, maar ook als particulier, kunt u bij ons in onze webshop terecht voor grootkeuken apparatuur, koel en vries apparatuur, klein keuken materialen en kleimaterialen.
Maar ook na uw aankoop staat ons team 24/7 per mail voor u klaar!

Bootsma VOF Hanslodeizenstraat 28 / 9745 DS Groningen .

Contact met ons kan via contactformulier of u kunt ons bellen, appen 06-46718567

verzendkosten

Nederland boven de 500,- gratis geleverd. >> Beneden de 500,-  10,-verzendkosten

Belgie Verzendkosten 15,-

BTW nr. 811378743B01  /  k.v.k.nr. 02058018  
 

Vernieuwen
© 2008 - 2020 Lage prijzen | Horecakeukenapparatuur.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel